Sveže

Nafta 1903 jutri proti Iliriji pod reflektorji

Jutri se bo na lendavskem športnem parku odvilo prvo letošnje domače srečanje pod reflektorji. Ljubitelji okroglega usnja bodo namreč od 20.00 ure naprej spremljali obračun osmouvrščenega proti sedmouvrščenemu, v primeru zmage modro-belih pa bi ti skočili za najmanj mesto višje.
Na lendavskem športnem parku se bo jutri od 20.00 ure naprej odvilo večerno srečanje Nafte 1903 proti ekipi Ilirije 1911. Ekipi srečanja še nista odigrali, boj za tri točke pa se bo odvil pod reflektorji. Nafta 1903 se trenutno nahaja na osmem mestu prvenstvene lestvice, ko ji kljub borbeni igri v Radomljah v osmem krogu prvenstva v Lendavo nikakor ni uspelo prinesti treh točk, Ilirija pa je minuli krog doma gostila ekipo iz Rogaške in zmagala s 4:1.

Ekipa Ilirije 1911 priznava, da bo srečanje proti modro-belim težko. Nafta 1903 je že velikokrat pokazala kdo je na domačem terenu gospodar, še najbolj murskosoboški NŠ Muri v 5. krogu, ko je s kar dvema igralcema manj dosegla izenačenje. Tako bi torej tudi tokrat utegnilo biti gostom težko, seveda pa naj govori igra in rezultat.

Jutrišnje srečanje pod reflektorji bo kot glavni sodnik sodil Bojan Tkalčič, ob bokih pa bo imel na voljo Davida Gabrovca in Janeza Bezjaka. V naslednjem srečanju se Nafta 1903 odpravlja v Rogaško.