Ostalo

Nafta 1903 danes proti Zavrču, ne proti Muri; V soboto prvi krog proti Ljutomeru

Danes ob 18.00 uri bo lendavska enajsterica odigrala pokalno srečanje proti Zavrču, prihajajočo soboto pa se začenja državno prvenstvo v tretji nogometni ligi, ko bo v Lendavo prispel Ljutomer.

Danes ob 18.00 uri se bo na lendavskem športnem parku odvilo pokalno srečanje Zavrča, ki je drugoligaš, in Nafte 1903, ki v soboto začenja tekmovanje v 3. SNL -Vzhod. Pri Zavrču, ki je mnenja, da danes v Lendavi igra proti murskosoboški Muri, kar je moč sklepati po napovedniku na njihovi spletni strani, se še vedno veselijo svoje visoke zmage proti prav tako drugoligašu Veržeju (5:1) in nestrpno pričakujejo srečanje v Lendavi, ki bo z novo ekipo pri modro-belih precej zanimivo.

zavrc

Že naslednjo soboto proti Ljutomeru

Če bomo jutri postreženi s pokalnim srečanjem proti Zavrču, bomo v soboto v prvem kolu tretjeligaškega srečanja postreženi s srečanjem proti Ljutomeru. Prvo kolo tretjeligaškega plesa se bo odvilo prav tako na lendavskem športnem parku, ob 19.00 uri. Obe srečanji bosta vsekakor zanimivi, saj je Nafta 1903 v minulem mesecu predstavila zavidljivo število okrepitev, ki zaenkrat ne kažejo popuščati nasprotniku.