Sveže

Na pomurski avtocesti zasegli Lamborghinija, v Radmožancih so vlomili v hišo, v Ljutomeru zagorela balirka

Pomurski policisti so minuli petek na pomurski avtocesti zasegli osebno vozilo višjega cenovnega razreda, v Radmožancih obravnavali vlom v stanovanjsko hišo kjer so lastniki ostali brez zajetnega kupčka premoženja ter obravnavali požar na balirki.
Vlom v stanovanjsko hišo

Včeraj, v času med 8. in 13. uro je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Radmožancih, od koder je odtujil zlatnino in denar v tuji valuti. Nastalo je za okrog 7.000 evrov škode.

Požar na balirki

Včeraj, okrog 19.30. ure se je na njivi v okolici naselja Grabe pri Ljutomeru zaradi dotrajanosti enega izmed ležajev in posledično pregretja vnela slama v balirki, ki je zagorela. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za okrog 50.000 evrov škode. Policisti pri ogledu kraja požara niso ugotovili znakov kaznivega dejanja.

Zasegli Lamborghini

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota so 17.7.2020, v popoldanskem času med kontrolo cestnega prometa na avtocesti A5, smer Maribor – Lendava, počivališče Dolinsko jug, zaustavili in kontrolirali 41-letnega državljana Nizozemske, ki je vozil najet osebni avtomobil znamke Lamborghini, nemških registrskih številk, vreden 300.000 evrov.

Pri podrobnejši kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da je vozilo v evidencah policije vneseno kot ukradeno v Nemčiji. Vozilo je bilo zaseženo in bo vrnjeno lastniku. Zoper voznika bo na ODT Murska Sobota, zaradi suma storitve kaznivega dejanja zatajitve po 208. členu KZ-1, podana kazenska ovadba.