Ostalo

Gornja Radgona: Pod seboj ga je pokopal traktor

V Gornji Radgoni, natančneje v naselju Police, se je včeraj v popoldanskem času v vinogradu zgodila tragična delovna nesreča, v kateri je smrtno stradal 65-letni moški. Posredovali so gornjeradgonski gasilci, nujna medicinska pomoč in policija.
Včeraj, nekaj minut čez šestnajsto uro so v Policah, občina Gornja Radgona, svojci v vinogradu našli osebo, na katero se je prevrnil traktor. Reševalci NMP Gornja Radgona so na kraju ugotovili, da je oseba mrtva. Gasilci iz PGD Gornja Radgona so s tehničnim posegom mrtvo osebo rešili izpod traktorja, traktor dvignili in postavili na kolesa ter osebo prenesli do hiše, kjer jo je prevzelo pogrebno podjetje.

Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota: “Z  zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da se je 65-letni moški peljal navzdol po vinogradu z neregistiranim traktojem znamke IMT. Ko je na koncu vinograda na travnati površini hotel zaviti se je traktor, ki je bil brez varnostne kabine ali loka prevrnil na pokojnega in ga pokopal pod seboj, tako, da je ta podlegel poškodbam. Moškega so izpod traktorja rešili gasilci. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, po mnenju slednjega, je do nesreče
prišlo že pred okrog šestimi urami.”