FOTO: PNL: Dobrovnik remiziral z Goričanko

V 14. krogu Pomurske nogometne lige sta se na nogometnem igrišču v Dobrovniku pomerili ekipi domačega Dobrovnika ter gosti iz Svetega Jurija, NK Goričanka. Ekipi sta v zanimivem srečanju remizirali, vsaka ekipa pa je dosegla po dva zadetka.
Pred okrog 70 gledalci sta se v Dobrovniku, na tamkajšnjem nogometnem igrišču pomerili ekipi Dobrovnika in ekipe iz Svetega Jurija, NK Goričanka. Po devetdesetih minutah zanimivega srečanja sta se ekipi razšli z remijem in sicer z 2:2. Prvi zadetek na srečanju je padel v 23. minuti, ko je bil po neuspešnem izvajanju enajstmetrovke Andrasa Agga, iz odboja uspešen Tomaž Zemljič. Za izenačenje ni bilo potrebno čakati dolgo, saj je za izenačitev z 1:1 šest minut kasneje poskrbel Denis Kutoš.

Ekipi sta se pri rezultatu 1:1 odpravili v slačilnice, ter od začetka drugega polčasa do 65. minute, ko je Vito Suša poskrbel za višanje rezultata gostov na 1:2, igrali precej enakovredno igro. Domači so v 79. minuti znova prejeli priložnost za strel iz bele pike, katerega je tokrat uspešno izvajal Milko Kovač in v 79. minuti tako dosegel končni rezultat omenjenega srečanja. Štiri minute kasneje je najstrožjo kazen, rdeči karton prejel gostujoči igralec, Marsel Müller.

NK Dobrovnik – NK Goričanka 2:2 (1:1)

1:0, Tomaž Zemljič, 23. min
1:1, DiKutoš, 29. min
1:2, Vito Sua 65. min
22, Milko Kovač, 79. min (11m)

FOTO: Ladislav Solarič