Ostalo

FOTO: Čentiba – Graničar 0:2

V 7. krogu 2. MNL Lendava sta se na nogometnem igrišču v Čentibi pomerili ekipi Graničarja in Čentibe. Tokrat so boljši bili nogometaši iz Pince-Marofa, ki so Čentibčanom dvakrat zatresli mrežo.

Minulo nedeljo so se v 6. krogu 2. MNL Lendava odvila tri srečanja. Gaberčani so se odpravili v Dolino, kjer so remizirali z 2:2, pa čeprav so Dolinčani v prvem polčasu vodili z 2:1. V Čentibi so cariniki domači ekipi mrežo zatresli dvakrat, oba zadetka pa sta padla v prvem polčasu. Precej veseli pa so navijači Kapce bili v Mostju, kjer so domačim kar petkrat zatresli mrežo. Zgolj en zadetek so dosegli v prvem polčasu, ostali štirje pa so padli v drugem in to kljub igralcu manj od 57. minute dalje.

V 1. MNL Lendava so se v 6. krogu odvila štiri srečanja. Igralci Olimpije iz Dolge vasi so se odpravili na gostovanje v Kapco, kjer so se udarili z veterani Nafte. Iz gostovanja so se vrnili sklonjenih glav, saj so izgubili z minimalnih 1:0. Precej zanimivo je bilo v Renkovcih, kjer je enajsterica iz Črenšovcev slavila s kar 0:6, vsi zadetki pa so padli v drugem polčasu. V Kobilju se je domača ekipa udarila z Nedelico. Zmaga je z 2:1 ostala v Kobilju, od 85. minute naprej pa so domači igrali z igralcem manj. Bistrica in Dobrovnik sta se razšla z rezultatom 2:3, tudi tukaj pa se je moral en izmed igralcev odpraviti predčasno v slačilnice in to v 23. minuti.