Sveže

FOTO: Brez zadetkov pod lendavskimi griči

V 13. krogu druge državne lige sta se pod lendavskimi goricami včerajšnji popoldan v nekoliko deževnem in oblačnem vremenu pomerila lendavska Nafta 1903 in gosti iz Kranja. Srečanje se je zaključilo brez zadetkov, Nafta 1903 pa kljub temu ostaja na tretjem mestu prvenstvene tabele in se vse bolj približuje prvouvrščenim Beltincem.
Kakih 300 ljubiteljev nogometa si je na včerajšnjo nekoliko deževno ter oblačno nedeljo ogledalo dvoboj 13. kroga 2. državne lige med ekipama Nafte 1903 in gosti iz Kranja. Srečanje se je po nekaj več kot 90. minutah zaključilo brez zmagovalca, saj ekipi nista dosegli zadetka. Pri tem je seveda potrebno omeniti, da so priložnosti, predvsem v prvem polčasu, padale tako iz ene kakor tudi iz druge strani, delo pa sta dobro opravljala oba vratarja. V drugem polčasu sta sicer imela nekoliko manj dela.

Pobudo za žogo so čez celotno srečanje imeli Lendavčani, gosti pa so v obeh delih srečanja igrali obrambno igro. Tako enim kakor tudi drugim je večkrat uspelo priti do vrat, a so na pravem mestu vselej bili vratarji. Dinamično igro so med drugim začinile še številne polpriložnosti, a do tresenja mreže, kot že zapisano, ni prišlo. Nafta 1903 je tako po seriji štirih dobljenih tekem remizirala.

Nafta 1903 – Triglav Kranj 0:0

Gledalcev: 300, sodniki: Kondić Božo (glavni sodnik), Salkić Alen (1. pomoč), Frece Tine (2. pomoč). Delegat: Kacijan Danilo.