Sveže

Danes Nafta 1903 v pokalu proti Polani; Jeleć član Nafte 1903 z najkrajšim stažem?

Danes se bodo modro-beli na lendavski zelenici v pokalnem obračunu pomerili proti Polani. Med drugim so pri Nafti 1903 predstavili še dve novi okrepitvi, a je okrepitev od včeraj le ena.

Lendavska enajsterica se bo danes v popoldanskih urah v pokalnem srečanju 2. kroga pokala MNZ Lendava pomerila proti nasprotnikom iz Polane. Če pogledamo prvenstveno lestvico po šele drugem krogu tretjeligaškega državnega prvenstva vzhod, so modro-beli na tretjem mestu, njihovi današnji nasprotniki pa šele na dvanajstem. A dva kroga prvenstva seveda (še) nista dovolj za ustvarjanje pravega mnenja o ekipah, a je res, da imajo Lendavčani v dveh krogih dve zmagi, Polančani pa dva poraza.

Na današnjem srečanju bo glavni delilec pravice Bojan Mertik, ob strani pa bo imel še Erica Herženjaka in Roberta Horvata ml. Delegat na srečanju bo Darko Vučko. Srečanje se bo odvilo v Lendavi, ob 17.00 uri.

Jurica Jeleć član Nafte 1903 z najkrajšim stažem?

Pred nekaj dnevi je lendavski nogometni klub uradno predstavil še dve okrepitvi. Kot prvega so predstavili Jurico Jeleća, ki je v Lendavo prestopil iz NK Brežice, kot drugega pa Tadeja Žagara Kneza, ki je v Lendavo prišel iz NK Klagenfurt, ki nastopa v avstrijski četrti nogometni ligi.

Kot kaže pa bo pri Nafti 1903 ostal le Tadej Žagar Knez, saj je Jurica Jeleć v zadnjih dneh prestopnega roka prejel konkretno ponudbo iz tujine, natančneje iz Malte, kjer bo igral v tamkajšnji prvi nogometni ligi. Kljub temu, da je Jeleć uradno že bil “Naftaš” je lendavski klub odreagiral zelo korektno ter privolil v prestop na Malto.

Video: Tadej Žagar Knez