Ostalo

Priznanja Elektra Maribor romala tudi štirim dijakom SPTŠ Murska Sobota

Družba Elektro Maribor zato že dvanajst let spodbuja odličnost v sistemu izobraževanja. Skupaj s srednjimi elektro šolami na distribucijskem območju družbe Elektro Maribor, ki se nahaja v Severovzhodni Sloveniji, družba tako nagrajuje najboljše dijake za njihove šolske in obšolske dosežke.
“Ob zaključku srednješolskega izobraževanja in ob doseženih uspehih vsem nagrajencem iskreno čestitamo. Naša želja in poslanica zanje pa je, da si bodo tudi v prihodnje prizadevali za vrhunske rezultate in da jih bosta kakovost in radovednost spremljali in motivirali tudi pri nadaljnjih izzivih, s katerimi se bodo soočali. Spodbujanje kakovosti in doseganja vrhunskih rezultatov v izobraževanju sta cilja povezovanja med srednjimi elektro šolami in družbo Elektro Maribor,” so sporočili iz podjetja.

Štiri priznanja romala v Mursko Soboto

Dijakom Srednje poklicne in tehniške šole (SPTŠ) Murska Sobota so priznanja podelili ravnatelj SPŠT Murska Sobota Ludvik Sukič in direktor območne enote Murska Sobota Uroš Kolarič. Najboljši dijaki v preteklem šolskem letu na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota, elektro smeri, so Grega Vrzel, Rok Matko in Nik Novak. Nagrade so sicer romale še na Ptuj ter v Maribor.

Najboljši dijak je prejel zlati znak odličnosti in nagrado v višini 300 evrov, drugouvrščeni srebrni znak odličnosti in nagrado v višini 200 evrov, tretjeuvrščeni pa bronasti znak odličnosti in nagrado v višini 100 evrov. “Vsem nagrajenim dijakom še enkrat čestitamo za odlične dosežke, družbi Elektro Maribor pa se zahvaljujemo za podeljene nagrade in prepoznano odličnost naših dijakov,” so sporočili iz SPTŠ.