Sveže

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v pešca, ki je je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Povzročitelju, ki je bil vinjen in vozil brez vozniškega dovoljenja, je bilo vozilo, kateremu je potekla veljavnost registracije, zaseženo.

Na področju kriminalitete smo v Lendavi obravnavali pogin rib v potoku Ledava. Vzrok pogina policisti še ugotavljajo. V Murski Soboti je bil zasežen bankovec za 50 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Prosenjakovcih kršitelju zasežen osebni avtomobil. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola  so radgonski policisti pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.