Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V drugi je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na avtocestnem počivališču v Murski Soboti obravnavana tatvina dveh okrasnih pokrovov s tovornega vozila.  Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari.

Na gradbišču ceste med Beltinci in Odranci je prišlo do nesreče pri delu. Voznik valjarja je pri vožnji vzvratno zapeljal na neutrjeno bankino pri čemer se je prevrnil v jarek. Voznik je pri tem utrpel lahko telesno poškodbo.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Soboški policisti so prijeli dva tujca, katera sta na nedovoljen način vstopila v našo državo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornji Petrovci.