Ostalo

Preteklih 24

 Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, šestnajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, nesrečo pri delu, dva požara, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 17.10 uri je v Murski Soboti, na Bakovski ulici v bližini trgovine TUŠ, prišlo do prometne nesreče med dvema osebnima avtomobiloma. V nesreči sta bila lahko poškodovana oba voznika. Na avtomobilih je nastalo za 7.000 EVR škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali devet različnih tatvin, neomogočanje stika z otrokom, neplačevanje preživnine, tri goljufije, grožnjo in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se v intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 15.50 uri je v Dokležovju prišlo do požara v bližini dimnika na stanovanjski hiši. Požar so pogasili gasilci. V požaru je nastalo za okoli 10.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.