Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z gmotno škodo, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo v Lipi obravnavali poškodovanje fasade stanovanjske hiše, v Hrastje Moti tatvino potnega lista, v Murski Soboti dve tatvini v trgovini in goljufijo, v Bakovcih kršitev nedotakljivosti stanovanja in v Pincah ponarejanje listin.

Ob 6.40 uri je bil OKC PU Murska Sobota obveščen, da je bil na pomurski avtocesti, na mostu čez reko Muro v smeri proti Mariboru najden mrtev moški. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 33-letni moški hodil po avtocesti, kjer je vanj trčil neznani voznik neznanega tovornega vozila, katero je s kraja odpeljalo. Za neznanim tovornim vozilom policisti še zbirajo obvestila. Okoliščine smrti pokojnega policija še preiskuje. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju Gornje Radgone in Ljutomera.