Ostalo

Preteklih 24

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, nesrečo pri delu in šest primerov povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bil zasežen 20 evrski bankovec, za katerega se sumi, da je ponarejen, tatvina reg. tablic MS HF-312, poškodovanje tuje stvari in kaznivo dejanje zoper delovno razmerje.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Včeraj okrog 14. ure se je na relaciji Gorica – Markišavci pripetila prometna nesreča, v kateri je neznani voznik na prehodu ceste čez železniško progo trčil v zapornico in jo poškodoval. Pozivamo voznika ali morebitne očividce, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na številko 113.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Ljutomer.

V tem tednu potekajo aktivnosti za večjo varnost voznikov e-skirojev, policisti pa bodo izvajali tudi poostren nadzor nad vozniki omenjenih enoslednih vozil.