Ostalo

Preteklih 24

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se vse končale le z materialno škodo, deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, dve zatajitvi, tri tatvine, onemogočanje stika z otrokom in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker voznik za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Policisti PPP Murska Sobota so 18.5.2022 ob 08.00 v Murski Soboti, na površini za pešce ob podhodu s tržnice na parkirišče pred NLB Banko na Trgu zmage, obravnavali prometno nesrečo, z udeležbo dveh kolesarjev. V nesreči se je kolesarka telesno poškodovala. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo da se drugi udeleženec prometne nesreče ali morebitne priče oz. očividci, javijo na najbližji policijski postaji, pokličejo št. 113 ali anonimni telefon Policije na številko 080 1200.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona in Ljutomer.