Ostalo

Nižji ligi: Črenšovci in Graničar vodilna

Včerajšnjo nedeljo so svoje moči merili nižjeligaši, ki tekmujejo v prvi in drugi medobčinski nogometni ligi, pod okriljem MNZ Lendava. V prvi ligi na prvem mestu kraljujejo Črenšovci, v drugi ligi pa Cariniki iz Pince Marofa. Poglejmo podrobneje.

V prvi medobčinski ligi so včerajšnjo nedeljo svoje moči merili Črenšovci in Nafta veterani, Renkovci in Nedelica, Kobilje in Dobrovnik ter Bistrica in Olimpija iz Dolge vasi. V Črenšovcih sta v celotnem srečanju padla dva zadetka, oba v drugem polčasu, za katera je poskrbel Mario Skuhala. V Renkovcih je s štirimi goli v mreži domačih zmagala Nedelica. Kar tri zadetke je že v prvem polčasu prispeval Jernej Nežič, Denis Čeh pa je četrti zadete prispeval iz enajstih metrov. V Kobilju so gledalci videli soseski derbi. Slavil je Dobrovnik, rezultat polčasa pa je bil izenačen (1:1), končni rezultat pa 1:3. Zadnje srečanje se je odvilo v Bistrici, kamor so se na gostovanje odpravili Dolgovaščani. Slavili so domači z rezultatom 5:1, za Dolgovaščane je zadel Goran Čuka.

V drugi ligi so se odvila tri srečanja. V Dolini sta svoje moči merila domača Dolina in Veterani Turnišče. S 1:6 so slavili turniški veterani, pri domačih pa je v 30. minuti bil izključen Patrik Adorjan.V Čentibo se je na gostovanje odpravila Panonija iz Gaberja, ki je slavila s kar 7:0. Štirje zadetki so padli v prvem polčasu, ostali trije v drugem. V Mostje se je odpravila ekipa Graničarja iz Pince Marofa, ki je slavila z 0:5. Tudi tukaj ni šlo brez izključitev, saj se je predčasno v slačilnico odpravil Leon Tibaut.

1. MNL Lendava

Nafta veterani – Črenšovci – 0:2 (0:0)
Renkovci – Nedelica – 0:4 (0:3)
Kobilje – Dobrovnik – 1:3 (1:1)
Bistrica – Olimpija Dolga vas – 5:1 (4:1)

1. Črenšovci
2. Kobilje
3. Bistrica
4. Nafta veterani
5. Nedelica
6. Olimpija Dolga vas
7. Dobrovnik
8. Renkovci

2. MNL Lendava

Zvezda Dolina – Veterani Turnišče – 1:6 (0:2)
Čentiba – Panonija Gaberje – 7:0 (4:0)
Mostje – Graničar – 0:5 (0:2)

1. Graničar
2. Kapca
3. Veterani Turnišče
4. Čentiba
5. Mostje
6. Zvezda Dolina
7. Panonija Gaberje