Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V drugi pa se je ena oseba lažje telesno poškodovala. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda.

Izven naselja Beznovci je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljala v levi obcestni jarek. V bolnišnici ugotovljeno, da je utrpela zlom roke. Na vozilu je nastalo za okoli 3.500 EUR škode.

S področja kriminalitete je bil v Odrancih obravnavan vlom v prostore župnijskega urada. Neznani storilec je iz pisarne odtujil denar. V Beltincih je neznanec vlomil v priročno skladišče podjetja in odtujil različno orodje. Na bencinskem servisu v Murski Soboti je bila obravnavana tatvina goriva.

Javni red je bil kršen 2-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.