Ostalo

Nafta 1903 z novimi okrepitvami

To, kar so navijači in simpatizerji lendavske Nafte 1903 težko pričakovali, je vodstvo tretjeligaša obelodanilo včeraj. Modro-beli so postali močnejši za kar štiri okrepitve, med katerimi je najodmevnejša, Mitja Novinič. Poglejmo …

Tretjeligaš Nafta 1903, ki je minulo sezono končal na več kot zavidljivem mestu, je včeraj zvečer tudi uradno obelodanil okrepitve, ki bodo lendavsko zasedbo nekoliko spremenile in upajmo, tudi utrdile. V Lendavo so prišle štiri okrepitve in sicer iz nogometnih klubov Grad, Ljutomer, NŠ Mura in BW Friesdorf (Nemčija).

Iz NK Grad prihaja Nemanja Stošič, ki bo v obrambni vrsti.  Iz NK Ljutomer bo napadalne vrste lendavske Nafte 1903 okrepil Andrej Lotrič, iz murskosoboške Mure pa, prav tako v obrambne vrste, prihaja Leon Šeruga. Kot najodmevnejša okrepitev enajsterice je vezist in domačin Mitja Novinič, ki je s 16. leti prav iz takratne Nafte prestopil v AC Milan, za tem pa v BW Friesdorf (Nemčija), od koder tudi prihaja v Lendavo.

Koordinator članske ekipe je Miran Doma, Dario Utroša pa ostaja pomočnik trenerja.

Kot so iz kluba še sporočili, to niso vse okrepitve, saj so določeni dogovori in pogovori še v teku. O odhodih uradno še ni nič znanega, a neuradno so na izhodnih vratih Šprajc, Bobičanec, Hozjan in Kleiderman.

ekipa-nafta1Z leve proti desni: Mitja Novinič, Leon Šeruga, Andrej Lotrič in Nemanja Stošič