Ostalo

Nafta 1903 danes proti Biljencem, dovoljenje za 800 gledalcev

Lendavska Nafta 1903 se bo danes popoldan, v zadnjem krogu prvenstva v drugi državni ligi, pomerila proti ekipi iz Bilj. Modro-beli trenutno beležijo dobro formo, po minuli zmagi pa bi dobro dela še ena, današnja, tokrat na domačem terenu. Med drugim bo na srečanju lahko prisotnih največ 800 gledalcev, a seveda pod določenimi pogoji.
Lendavska Nafta 1903 se bo danes na zelenici Športnega parka v Lendavi pomerila proti ekipi iz Bilj. Trenutno tretjeuvrščeni Lendavčani so, statistično gledano, boljši nasprotnik. Ekipi sta se do sedaj pomerili že štirikrat, od tega so Lendavčani srečanje dobili dvakrat, dvakrat pa sta se ekipi razšli z remijem. Biljenci se trenutno nahajajo na šestem mestu drugoligaške tabele, Lendavčani pa zaenkrat teoretično še ostajajo v borbi za kvalifikacije za prvo državno ligo.

“Rahljanje omejitev zaradi izboljšanega epidemiološkega položaja omogoča ponoven obisk nogometne tribune Športnega parka Lendava. Na prvenstveni tekmi 2.SNL, ki jo bomo v sredo, 19.maja 2021, igrali proti gostom ND Vitanest Bilje, bo srečanje lahko spremljalo 800 gledalcev. Vstopnice za ogled tekme lahko kupite na blagajni stadiona 2 uri pred pričetkom tekme. Ogled tekme spremljajo tudi omejitve, ki jih posredujemo v spodnjem opozorilu namenjenem obiskovalcem in gledalcem. Na podlagi Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov (Ur.list RS št.73/21 z dne 13.05.2021) se gledalci lahko udeležijo športnih tekmovanj, če imajo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2 (HAT ali PCR), ki ni starejši od 72 ur oziroma če izpolnjujejo t.i. PCT pogoje,” so sporočili iz Nafte 1903.