Ostalo

FOTO: Vlak trčil v avtomobil

Včeraj, ob 10.35 sta v naselju Hrastje Mota v občini Radenci trčila vlak in osebno vozilo. Gasilci PGD Gornja Radgona so s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili poškodovano voznico. Reševalci NMP Gornja Radgona so jo prepeljali v UKC Maribor.

Včeraj okoli pol enajste ure dopoldan se je na pomurskih prehodih čez tire, zavarovane zgolj z Andrejevim križem, zgodila še ena iz serije tovrstnih nesreč. Zgodilo se je v naselju Hrastje Mota, ko je železniška lokomotiva pripeljala iz Gornje Radgone proti Ljutomeru, in na prehodu čez tire treščila v osebni avtomobil. Kot nam je povedala tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš, je voznica najverjetneje spregledala opozorilne znake in zapeljala na tire, ko je z njene desne strani pripeljala lokomotiva. Tokrat je sicer voznica osebnega avtomobila imela kar nekaj sreče, saj jo je lokomotiva potiskala okoli 50 metrov, a jo je k sreči domačinka iz Hrastja Mata, 74-letne A.K. odnesla zgolj s poškodbami in so jo odpeljali na UKC Maribor. O stopnji poškodb Rauševa ni vedela povedati, je pa zatrdila, da življenje nesrečne voznice ni ogroženo.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6312029011486412769?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]