Ostalo

10 najbolj branih na Lendavainfo.com v letu 2018

Leto 2018 je za nami, mi pa smo se ozrli nazaj in preverili, kaj vas je v letu 2018 najbolj zanimalo. Pričakovano so največ ogledov poželi članki s tematiko lokalnih volitev, zanimalo pa vas je tudi vreme.
Leto 2018 so vsekakor zaznamovale minule lokalne volitve. Te so požele največ zanimanja, saj je najbolj brani članek na našem spletnem portalu bila anketa po izpeljanem soočenju županskih kandidatov. Zanimalo vas je seveda tudi vremensko dogajanje. Drugi najbolj brani članek je pisanje o morebitnem prihodu snega iz lanskega januarja.

Od vremena pa se znova vračamo k lokalnim volitvam. Vašo pozornost je pritegnil članek o drugem krogu lokalnih volitev, takoj za njim pa članek o prvih neuradnih izidih drugega kroga lokalnih volitev, ko se je izkazalo, da je novi župan postal Janez Magyar. Pri lokalnih volitvah bomo še ostali, saj takoj za prejšnjim člankom sledi članek o odzivu Dejana Süča in Janeza Magyarja po prvem krogu.

Da mag. Anton Balažek več ne bo kandidiral je tudi pritegnilo pozornost marsikaterega, saj se je članek znašel na šestem mestu. Precej si vas je ogledalo tudi soočenje županskih kandidatov v Gledališki in koncertni dvorani in pa takoj za tem odziv Dejana Süča in Janeza Magyarja po drugem krogu lokalnih volitev.

Na devetem mestu se nahaja članek o hudi septembrski prometni nesreči na Pomurski avtocesti in na desetem mestu članek o Marku iz Doline pri Lendavi.