Sveže

Nafta 1903: Zsolt Szabó nov koordinator mladinskega programa

Nafta 1903 ima novega koordinatorja mladinskega pogona. To je postal Zsolt Szabó, ki bo imel največji doprinos predvsem pri strokovnem vodenju celotnega mladinskega pogona.
Nafta 1903 z novim vodstvom počasi uresničuje svoje zadane cilje in obljube, ki jih je tako navijačem kakor tudi ostalemu vodstvu modro-belih že na skupščini podal novi predsednik kluba. Zsolt Szabó je bil v teh dneh namreč imenovan za koordinatorja celotnega mladinskega pogona pri Nafti 1903, s tem pa se je praktično tudi zapolnila ekipa strokovnega vodstva.

Szabó je k Nafti 1903 prišel iz nogometne akadamije ZTE iz Zalaegerszega, s sosednje Madžarske. Gre za nekdanjega igralca nogometa, ki je med drugim bil tudi trener nogometnega kluba Szombathelyi Illés Akadémia. Na zadnje je sodeloval pri strokovnem vodenju ekipe ZTE FC NBII.

Prihod Szabója je sicer del reorganizacije strokovnega vodstva pri nogometnem klubu Nafta 1903, ki želi postati znova vodilni klub v regiji. Na novo oblikovano vodstvo mladinskega pogona sestavljajo tudi trenerji: Borut Gerenčer, Mitja Novinić, Vedran Vinko, Ladislav Soos, Borut Petkovič, István Hermán in Silvester Bažika.

Borut Gerenčer (U-9 in U-11; pomagala mu bosta Mitja Novinić in Vedran Vinko),
Soos Ladislav (U-19),
Borut Petkovič (U-13 in predšolski-vrtec),
Hermán István (U-17),
Silvester Bažika (U-15 in U-7).