Ostalo

Zlatko Gabor novi trener murskosoboške Mure

Po nedeljskem porazu z ekipo Ljutomera je upravni odbor (UO) društva NŠ Mura sklical izredno sejo na kateri so sprejeli odločitev, da sporazumno prekinejo sodelovanje z dosedanjim trenerjem. Franca Fridla je na tako na trenerskem mestu članske ekipe zamenjal Zlatko Gabor.

UO je po tehtnem premisleku in opravljenih razgovorih sprejel soglasno odločitev, da za trenerja članske ekipe imenuje Zlatka Gaborja, ki je do sedaj vodil NK Farmtech Veržej. Gabor je izkušen trener, ki dobro pozna pomursko nogometno okolje in predvsem igralce. Z določenimi igralci kot tudi Muro je že sodeloval v preteklosti.

Gabor je včeraj opravil prvi trening in bo v nedeljo že vodil ekipo Mure na tekmi proti Hotizi na Fazaneriji.

UO NŠ Mura: “Na športnem področju cilj ostaja nespremenjen, to je uvrstitev v 2. SNL. Gabor je izredno motiviran in željan dokazovanja ter zelo dobro ve kaj pomeni igrati v dresu črno belih. Želi predvsem napredka v igralskem smislu, pravi pristop in zmago na vsaki tekmi. Gaborju želimo vse dobro ob vodenju članske ekipe Mure. Vsi skupaj pa bomo še naprej strmeli k uresničitvi zastavljenega cilja, g. Fridlu pa se zahvaljujemo za opravljeno delo in mu želimo veliko uspeha v nadaljevanju  kariere.”