Sveže

VIDEO: Nafta 1903 s tremi točkami v Lendavo

Lendavska Nafta 1903 je včerajšnji popoldan odigrala prvo uradno srečanje z ekipo NK Brinje iz Grosupljega. Lendavčani so tokrat bili uspešni in se iz gostovanja, ki za modro-bele ni bilo posebno težko, vrnili s tremi pomembnimi točkami.
Ena od štirih včerajšnjih tekem je bila odigrana v Grosupljem. Letošnji novinec v 2. SNL je na domačem igrišču gostil ekipo Nafte. Lendavčani so se na Dolenjskem pobirali po prvem porazu sezone, ki so ga modrim na zadnje zadali Kidričani. Štajerci so v drugem polčasu nedeljskega obračuna trikrat zatresli lendavsko mrežo, četa Gaborja Boera pa je na lestvici zdrsnila na četrto mesto. Grosupeljčani so se tako včeraj zoperstavili ekipi z z najuspešnejšim napadom lige in bili poraženi. Lendavčani so se v Lendavo vrnili z rezultatom 1:3 in seveda z vknjiženimi tremi točkami.

Prvi zadetek na srečanju je padel v deveti minuti. Uspešen je bil Olivér Dinnyés. Tim Tomažon Beguš je bil tisti, ki je v 24. minuti dosegel izenačenje, za 1:2 pa je v 34. minuti bil uspešen Dragan Brkić. Rezultat srečanja (1:3) je v 78. minuti postavil Barnabás László Fehér.

Brinje Grosuplje – Nafta 1903 1:3 (1:2)

Gledalcev: 150, sodniki: Bubek Alen (glavni sodnik), Bensa Uroš (1. pomoč), Jug Tadej (2. pomoč). Delegat: Vavpetič Vladimir.
Strelci: Brinje Grosuplje: Tim Tomažon Beguš (24.). Nafta 1903: Olivér Dinnyés (9.), Dragan Brkić (34.), Barnabás László Fehér (78.).