Ostalo

VIDEO: Med 2500 slovenskimi navijači tudi Lendavčan

Goran Dragić in Luka Dončić sta na najboljši možen način minuli petek proslavila “slovenski dan” v Miamiju. Na tekmi med ekipama Miami Heat in Dallas Mavericks, kjer se je zbralo približno 2500 slovenskih navijačev, je bil tudi Lendavčan Tomaž Skledar s soprogo.
Pred košarkarskim derbijem

Več kot 2500 Slovencev, med katerimi je bil tudi Tomaž Skledar s soprogo, je v Miamiju minuli petek povzročilo pravo evforijo in tako poskrbelo, da se je dvoboj Dragić–Dončić vpisal v zgodovino. Plapolale so slovenske zastave in odmevale slovenske pesmi predvsem pred srečanjem. (Glas vključite skrajno desno v predvajalniku)

Po srečanju …

“Že pol ure je minilo od konca tekme v Miamiju, na tribunah pa je še vedno 2000 slovenskih navijačev,” je zapisal ameriški novinar na Twitterju in nekaj minut za tem dodal: “Ravno kar je iz slačilnice prišel Goran Dragić. V roke je vzel mikrofon in začel skandirati. Vseh 2000 Slovencev je poskakovalo … Neverjetno!” Jim Consolantis je zapisal: “2000 Slovencev še vedno slavi zmago Gorana Dragića in Miamija. Varnostniki jih NE bodo umaknili iz dvorane. To je eden najbolj neverjetnih navijaških prizorov, kar sem jih videl v Miamiju. Nerealno. Uživajte prijatelji,” izjavo navaja STA. (Glas vključite skrajno desno v predvajalniku)