Ostalo

V Lendavo danes prihaja Grad

Danes, ob 15.00 uri se bo za lendavsko enajsterico začelo srečanje desetega kroga v 3. SNL -Vzhod. V Lendavo bo tokrat v goste prišel NK Grad iz Goričkega. Poglejmo podrobneje …

Pomurski nogometaši bodo jutri pred svojimi navijači in simpatizerji odigrali že deseti krog v 3. SNL -Vzhod. V lendavski Športni park jutri prihaja NK Grad iz Goričkega, ki bo poskušal zmešati štrene prvouvrščeni Nafti 1903. Modro-beli sicer z omenjeno ekipo ne bi smeli imeti velikih težav, saj gre za zadnjeuvrščene, a bo igrati vsekakor potrebno kot proti najmočnejšemu nasprotniku. Presenečenja seveda niso nikoli izključena.

Zmaga bi sicer Nafti 1903 precej koristila, saj je modro-belim tik za petami ekipa iz Beltincev, ki pa se bo ob isti uri pomerila z rivali iz Odrancev. Zmaga Odrancev in Nafte 1903 bi vsekakor bil še najboljši izplen za modro-bele, nekoliko pa bi se spremenila tudi prvenstvena lestvica, vsaj kar se drugega in tretjega mesta tiče. Nafta 1903 na današnji tekmi ne bo mogla računati na Milka Kovača, ki ne bo igral zaradi štirih rumenih kartonov. Pri Gradu bo ekipa kompletna.

Današnje srečanje bo kot glavni sodnik sodil Nejc Gergič, ob straneh pa mu bosta družbo delala Bojan Ul in Žiga Šumer. Delegat srečanja bo Vinko Vozlič.