Ostalo

V jarek je zapeljal zaradi zastoja srca

Minuli petek, nekaj minut čez pol sedmo zvečer, so murskosoboški policisti bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bilo udeleženo kombinirano vozilo. Voznik v vozilu je bil najden mrtev. Iz policije so sporočili, da vzrok smrti ni bila prometna nesreča.
Tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš je minulo soboto javnost obvestila, da se je nekaj minut čez pol sedmo uro zvečer v naselju Krašči minuli petek zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje. “Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 64-letni voznik tovornega vozila znamke Mercedes Sprinter peljal iz smeri naselja Rogaševci proti Cankovi. V naselju Krašči je na ravnem delu vozišča zapeljal desno v jarek in z vozilom obstal na brežini. Na kraju je zdravnik potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo.”

Iz Oddelka za patologijo Splošne bolnišnice Murska Sobota so bili murskosoboški policisti včeraj obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt voznika naravna smrt – zastoj srca. Policisti bodo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na Okrožno državno tožilstvo Murska Sobota.

Na območju Policijske uprave Murska Sobota sta v letošnjem letu za posledicami prometnih nesreč umrla 2 udeleženca, v enakem lanskem obdobju pa ni bilo smrtnih žrtev.