Ostalo

Tudi letos brezplačne kopalne karte za lendavsko mladino

Občina Lendava bo tudi letošnje poletje v sodelovanju z s podjetjem Terme Lendava d.o.o. osnovnošolcem, dijakom in študentom omogočila brezplačno kopanje v vseh razpoložljivih bazenih Term Lendava. Kaj morate za to storiti, pa v nadaljevanju …
Po ustaljeni večletni praksi Občina Lendava tudi v letošnjem letu v dogovoru s Termami Lendava subvencionira poletno kopanje za učence osnovnih šol, dijake in študente iz območja Občine Lendava. Včeraj je župan Občine Lendava Janez Magyar predal kopalne karte predstavniku študentov, predsedniku Kluba študentov Lendava Aaronu Krajačiču, predstavniku dijakov Davidu Dawi Pratnekarju in predstavnici osnovnošolskih učencev, mentorici Šolske skupnosti Janji Litrop.

Vsakemu upravičencu pripada največ 5 kart, pri prevzemu pa je potrebno predložiti osebno izkaznico, dijaki in študenti še dokazilo o statusu (vsak oz. starš ali skrbnik lahko kopalne karte prevzema le zase oz. za svojega otroka). Kopalne karte bodo na voljo od ponedeljka, 10. julija 2023, in jih bo mogoče prevzeti v avli mestne hiše, na Glavni ulici 20, 9220 Lendava, vsak delovnik od 8. do 15. ure.