Ostalo

Tehnični prevzem uspešen, javne sanitarije v uporabo prihodnji teden

Občina Lendava je v neposredni bližini Gledališke in koncertne dvorane v minulih treh tednih postavila javne sanitarije. Tehnični prevzem je bil uspešno opravljen včeraj, v uporabo pa bodo prostori, kamor še cesar gre sam, predani prihodnji teden.
V neposredni bližini Gledališke in koncertne dvorane je občina Lendava dala postaviti javne sanitarije v obliki kontejnerja, ki je etstetsko obdelan z lesenimi letvami. Objekt je postavljen tik ob obstoječi kotlovnici Gledališke in koncertne dvorane. Občina Lendava se je tako naposled le pridružila občinam, ki javne sanitarije že imajo. Včeraj je bil uspešno opravljen tehnični prevzem, a bo na objektu potrebno izvesti še manjše korekcije.

Pred vhodom v sanitarije stoji leseni paravan, ki zakriva vhodni vrati. Projektno rešitev je prispevalo podjetje Kubico Domino arhitekti d.o.o. iz Ljubljane, dela pa je izvedlo podjetje E+ PROJEKT iz Radencev. Občina je med drugim pridobila tudi pozitivno kulturno varstveno mnenje Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije.