Ostalo

Tadeju Pogačarju predali vozilo Carthago c-compactline, proizvedeno v Odrancih

V podjetju Carthago so s prestižnima znamkama Carthago in Malibu prepričali tudi šampiona svetovnega kova Tadeja Pogačarja, zmagovalca dirke Tour de France 2020. Pogačar in njegov mladinski pogon POGI TEAM Generali imata tako novega spremljevalca.
Nov spremljevalec Tadeja Pogačarja in mladinskega pogona je postal najsodobnejši avtodom podjetja Carthago, ki ima svoje proizvodnje obrate tudi v Odrancih. Nemško podjetje, ki pri nas zaposluje več kot 800 ljudi, je v Tadeju Pogačarju in podmladku, ki želi iti po njegovih stopinjah, takoj prepoznalo velik potencial. Na pomoč so priskočili v obliki sodobnega in popolnoma opremljenega avtodoma.

“Avtodom bo pomagal Tadeju na treningih in predvsem ogledih posameznih etap, saj bo imel z njim večjo mobilnost in fleksibilnost, še posebej v teh čudnih časih, ko se razmere spreminjajo iz dneva v dan in tako tudi nastanitvene kapacitete v posameznih državah. Poleg Tadeja in njegove družine, ki ga bo tako lažje spremljala na dirkah, pa bo avtodom na voljo tudi mlajšim kolesarjem ekipe POGI TEAM Generali na več-etapnih dirkah doma in po Evropi,” je sporočil Pogačarjev team.

Podjetje Carthago je tako v Tadeju Pogačarju prepoznalo ne samo zmagovalca, pač pa mladega in uka željnega športnika, ki sledi svojim sanjam, trdno dela in se še naprej razvija ter sledi svojemu sloganu “nikoli ne odnehaj in nikoli se ne predaj.” “V naštetih vrlinah in vrednotah se prepozna tudi podjetje Carthago, s katerim so bili v teh dneh postavljeni trdni temelji dolgoročnega sodelovanja,” so še sporočili.

“Prilagodljivi premium avtodom bo mlademu zvezdniku služil kot udoben umik pred dirko, med njo in po njej. Tadej si je ogledal proizvodnjo, ključe pa je prejel ob uradni skladbi Carthaga,” so bili kratki v podjetju.

FOTO: Alen Miklavec