Ostalo

Šport: Judo klub Lendava z državnim podprvakom, v soboto zaključni turnir državnega prvenstva v odbojki za najmlajšo kategorijo

Judo klub Lendava se lahko tokrat pohvali s podprvakom, v petek pa sledi zaključni turnir državnega prvenstva v odbojki za najmlajšo kategorijo.
Judo

“V Braslovčah se je odvijalo državno prvenstvo v judu za starostno kategorijo U14. Predstavnik Judo kluba Lendava Miha Čeh, je v težnostni kategoriji – 34 kg postal državni podprvak,” so sporočili iz Judo kluba Lendava.

Mini odbojka

“Večina odbojkarjev in odbojkaric je že na zasluženem posezonskem počitku… A to ne velja za vse. In, če bo Ljubljana v nedeljo, 22.5.2022 gostila finalni turnir lige prvakov in prvakinj, bo Lendava dan prej gostitelj zaključnega turnirja državnega prvenstva v odbojki za najmlajšo kategorijo – mini odbojko. Na turnir se je uvrstila tudi ekipa OK Lendava, ki v tej sezoni še ni bila poražena. Ali so “Spasove bombice” zmožne preskočiti še zadnji dve oviri in že tako neverjeten uspeh kluba in ekipnih športov v Lendavi na sploh okronati z državnim naslovom? V klubu verjamemo, da so.

Zato vse ljubitelje športa vabimo na zaključni turnir letošnjih štirih najuspešnejših ekip v državi, ki bo v soboto, 21. 5. 2022, ob 10. uri na DSŠ Lendava.

Polfinalna para sta: OK Lendava – Brezovica in KEKOprema Žužemberk – Braslovče,” so sporočili iz OK Lendava.