Ostalo

Sodelujte v fotografskem natečaju!

Projektni partnerji projekta »Debata o prihodnosti svoboščin Evropske unije – EU3doms« vas vabijo k sodelovanju na fotografskem natečaju. Projektni partnerji prihajajo iz petih držav; Madžarske, Romunije, Slovenije, Avstrije in Srbije.

Projektni partnerji projekta “Debata o prihodnosti štirih svoboščin Evropske unije – EU3doms” z veseljem objavljajo fotografski natečaj z naslovom “Kaj prosto gibanje pomeni za vas?”. Bodite kreativni in osvojite izlet v Eisenstadt (v Avstriji), ogled Vinariuma Lendava na vinsko turistični cesti Lendava, razstavo Salvador Dalija, ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava ter knjige Fotografije štirih dežel. Delite svoje poglede in izkušnje skozi fotografijo.

Projekt se izvaja pod okriljem programa Evropa za državljane in je sofinanciran s strani EACEA – Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno in kulturo. Natečaj je odprt za skupino tekmovalcev (največ do 5 članov) starih med 14 in 18 let iz Slovenije.

Časovnica natečaja:
1. marec 2017 do 0:00 Rok za oddajo fotografij
8. marec 2017 obvestilo o rezultatih natečaja za 1., 2., 3. mesto
15. marec 2016 do 0:00 Rok za oddajo veščakov na Facebooku (nagrada publike)
16. marec 2017 Obvestilo o rezultatih natečaja za nagrado publike

Nagrade:
1. mesto: Izlet v Eisenstadt, Avstrija (dvodnevni izlet z eno nočitvijo) z možnostjo udeležbe na zaključni konferenci “Debata o prihodnosti štirih svoboščin Evropske unije – projekt EU3doms”, na kateri bo sodelovalo 90 predstavnikov iz petih držav; vstopnica za Vinarium Lendava na vinsko turistični cesti, vstopnica za razstavo Salvador Dalija (ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava od 18. maja do 31. oktobra 2017), knjigo Fotografij štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).

2. in 3. mesto: Vstopnica za Vinraium Lendava na vinsko turistični cesti Lendava in razstavo del Salvador Dalija (ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava od 18. maja do 31. oktobra 2017), knjigo Fotografij štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).

Nagrada publike: Vse prejete fotografije bodo tudi objavljene na Facebook strani projekta. Fotografija, ki bo prejela največ veščakov bo nagrajena s knjigo Fotografije štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).

Fotografije, ki bodo nagrajene s prvim, drugim in tretjim mestom ter nagrado publike bodo natisnjene in vključene v potujočo projektno razstavo, ki se bo gostila na projektnih dogodkih v Beogradu, Miercurea Ciucu, Nisu, Hévízu, Novem Sadu, Lendavi in Eisenstadtu. Podrobnejše informacije se bodo objavljale sproti na projektni spletni strani Eu3doms.

Prijavnica >>