Sveže

Rop prodajalne na bencinskem servisu v Murski Soboti: Odnesel 1300 evrov

Murskosoboški policisti so danes v zgodnjih jutranjih urah obravnavali rop prodajalne na bencinskem servisu v Murski Soboti. Po prvih podatkih naj bi nepridiprav odnesel 1300 evrov gotovine in kraj zapustil. Policisti ga intenzivno iščejo.
Ob 01.44 so murskosoboški policisti bili s strani delavke bencinskega servisa v Murski Soboti obveščeni, da je neznani moški zamaskiran vstopil v prodajalno in od trgovk zahteval denar. Grožnjo je podkrepil z manjšo sekiro, ki jo je imel pri sebi. Neznanec je pobral denar iz blagajn ter kraj zapustil. Za neznancem policisti intenzivno zbirajo obvestila v smeri njegovega odkritja.

Opis storilca: Storilec je suhe postave, visok okrog 180 cm, oblečen v črne trenirka hlače in črno jakno. Na glavi je imel črno pokrivalo z izrezom za oči. Obut je bil v sive čevlje in uporabljal je sive delavske rokavice. Manjša sekira, katero je držal v roki je imela leseni ročaj, kovinski del sekire je bil rdeče barve. “Policisti prosimo vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju ali o storilcu, da nam to čimprej sporočijo na interventno telefonsko številko 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.”