Ostalo

Pri Nafti 1903 uradno dva novinca

Lendavski tretjeligaš je v minulih dneh tudi uradno registriral dva novinca. Zimski prestopni roki so se sicer pričeli 16. januarja in trajajo do 15 februarja. Pred vrati Nafte 1903 sta sicer dva novinca, ki bosta (najverjetneje) registrirana v najkrajšem možnem času.

Modro-beli, ki igrajo v tretji slovenski nogometni ligi vzhod, so tudi uradno bogatejši za dva nova igralca. Uradno je sicer Nafta 1903 zabeležila en odhod. Modro bele je zapustil Andrej Lotrič, ki se je vrnil v Ljutomer, v klubu pa sta (do sedaj) uradno registrirana Marko Ilić in Mateo Monjac.

Marko Ilić, je sin Srečka Ilića, po rodu Sarajevčana, ki ima v lendavskem tretjeligašu vodilno vlogo. Marko je, preden je stopil v vrste Nafte 1903, igral pri drugoligašu Veržeju, še pred tem pa pri Muri, Beltincih in pri Šampijonu.

Mateo Monjac je 20-letni Hrvat, ki je v preteklosti že branil barve slovenskih nogometnih klubov. Igral je za ptujsko Dravo in za Zavrč, od koder je prišel v Nafto 1903.

Na vstop v modro-beli nogometni klub se sicer pripravlja še 21-letni Hrvat Marko Roginič, za modro-bele pa se je (zaenkrat neuradno) odločil tudi Marko Marciuš, ki je kar nekaj prahu dvignil z obljubo tako Nafti 1903 kakor tudi murskosoboški Muri.