Ostalo

Preteklih 24

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dve delovni nesreči, zasegli tri osebne avtomobile in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, dve tatvini denarnice, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, tatvino ječmena z njive in zasegli bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Ponoči iz nedelje na ponedeljek je bil v Murski Soboti ukraden osebni avtomobil Ford Focus, bele barve z registrsko oznako MS HT-727. Vsi ki bi imeli kakršnekoli podatke o ukradenem vozilu lahko to sporočite na interventno številko policije 113.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Krššitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V podjetju v Gornji Radgoni, je robotski stroj zaradi nepazljivosti zagrabil majico delavca in ga stisnil k mirujočemu delu stroja. Delavec se je pri tem lahko telesno poškodoval. V Mizarski delavnici v Odrancih, je delavec zaradi nepazljivosti segel v območje delovanja krožne žage in si pri tem poškodoval dva prsta na roki. Zdravi se v soboški bolnišnici.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP M. Sobota.