Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in samomor.

V Noršincih pri Ljutomeru je voznik motornega kolesa, zaradi vožnje preblizu desnega roba, zapeljal z vozišča. Pri padcu sta se voznik in sopotnik lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljencu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja. V Murski Soboti obravnavana tatvina delov z osebnega avtomobila in goljufija, na avtocesti pa tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper tri kršitelje, ki se ob intervenciji policistov niso pomirili, je bilo odrejeno pridržanje.

Danes med 08. in 14. uro bodo policisti izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zadrževanje na in ob strelišču je v tem času lahko nevarno.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.