Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali  tri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in zasegli osebni avtomobil.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v dveh nastala le materialna škoda v eni pa so bili trije udeleženci telesno poškodovani. V Martjancih je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo.  Voznik in sopotnici sta utrpeli lahke telesne poškodbe.

S področja kriminalitete na območju G. Radgone obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila in  poškodovanje žične ograje. Na območju M. Sobote obravnavana tatvina denarja, tatvina rož in zloraba bančne kartice pri spletnem nakupu. Na območju Gornjih Petrovcev obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila in goljufija. Na območju Lendave pa sta bili odtujeni kosilnici.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.