Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, sedem povoženj divjadi, samomor in nezgodno smrt otroka.

S področja kriminalitete na območju M. Sobote obravnavana tatvina motorne žage, tatvina v trgovini, tatvina mobilnega telefona in tatvina lesa. Na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v stanovansjko hišo in vlom v vrtno uto. Policisti s Policisjke postaje Gornji Petrovci so obravnavali nasilje v družini in moškemu, ki je nasilje izvajal izrekli ukrep prepoved približevanja.

Ob 16.47 uri je bil Operativno – komunikacijski center PU M. Sobota obveščen, da je v naselju v občini Tišina kovinski nogometni gol padel na otroka in ga poškodoval. Policisti so na kraju ugotovili, da so se trije otroci z žogo igrali na zelenici za hišo. Med igro se je otrok z rokama prijel za prečnik gola, kateri se je prevrnil in padel na otroka. Otrok je utrpel teko hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.