Ostalo

Preteklih 24

Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Izven naselja Puconci, je voznik osebnega avtomobila v križišču izsilil prednost vozniku tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila je pri trčenju utrpel hudo telesno poškodbo. Skupne škode je za okoli 3.000 EVR.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino gradbenega železa z gradbišča, tatvino denarja iz nahrbtnika, tatvino registrske tablice s priklopnega vozila z oznako MS ST-369, tatvino dveh koles v Gornji Radgoni in tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila. Poleg tega smo obravnavali še poškodovanje mopeda, zatajitev mobitela, zasegli bankovec za 50 EVR in dva za 20 EVR za katere se sumi, da so ponarejeni in kaznivo dejanje s področja družinske kriminalitete.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na območju PP Lendava.