Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti obravnavali dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kršitev javnega reda in miru, požar, ugriz psa, vozniku smo zasegli osebni avtomobil in tri primere povoženja divjadi.

V križišču regionalne in lokalne ceste med Odranci in Trnjem je prišlo do trčenja med voznikom osebnega avtomobila in kolesarjem. Pri trčenju se je kolesar lahko telesno poškodoval in je zdravniško pomoč iskal sam.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 13.45 uri so policisti bili obveščeni, da je v naselju Lomanoše pišlo do požara na osebnem avtomobilu. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do požara na starejšem avtomobilu Renault 4. Požar so pogasili gasilci. Škode je za 200 EVR.

Zaradi poteka veljavnosti vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen osebni avtomobil in odpeljan k pogodbeniku v hrambo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave.