Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se vse končale le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli skuter, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru in dve povoženji divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, goljufijo pri izvedbi gradbenih del, dve grožnji, poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino bančnih kartic iz osebnega avtomobila in potem v nadaljevanju, zlorabo le teh, za dvig gotovine na bankomatu. Poleg tega smo zasegli še bankovca za 10 in 50 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti, si je voznik tovornega vozila, pri zapiranju dvižne rampe priprl dva prsta in se pri tem lažje telesno poškdooval.

V Bratoncih je bil zaustvaljen voznik skuterja. Pri kontroli so policisti ugotovili, da mladoletni voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja za vožnjo skuterja. Zaradi tega je bil skuter zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.