Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, šest povoženj divjadi, samomor in zasegli vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v štirih nastala le materialna škoda. V prometni nesreči v Rakičanu pa je kolesar pri padcu utrpel lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote odkrit bankovec za 20 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen, v Radencih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo in tatvina mobilnega telefona in računalnika. Na pomurski avtocesti obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejene dokumente o registraciji vozila. V Turnišču pa je bilo obravnavano nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Lendave je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen moped.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota bodo danes med 8. in 14. uro izvajali vaje v streljanju na strelišču Hercegovščak. Prebivalce obveščamo, da je zadrževanje na in ob strelišču nevarno.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Ljutomer.