Ostalo

Preteklih 24

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali osem primerov kaznivih dejanj, prijeli dve osebi po tiralicah, obravnavali so eno prometno nesrečo v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala in osem primerov nesreč v katerih je nastala le materialna škoda. Obravnavali smo še dve kršitvi javnega reda in miru in osem primerov poškodb vozil s strani divjadi ter eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali en primer kaznivega dejanja nasilja v družini, tri primere kaznivega dejanja goljufije, dve tatvini mobilnih telefonov, tatvino artiklov iz trgovine, in en primer namernega poškodovanja vozila.

Na področju prometne varnosti so obravnavali en primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so še osem prometnih nesreč v katerih je nastala gmotna in osem primerov povoženja divjadi in eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Javni red in mir je bil kršen v dveh primerih in sicer na javnih krajih kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju avtoceste.