Ostalo

Preteklih 24

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih se je šest oseb lahko telesno poškodovalo, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, požar, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Izven naselja Rogašovci, je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti, zapeljala izven vozišča v levi obcestni jarek. Pri tem so se štirje sopotniki in voznica lahko telesno poškodovali. V križišču pri Biotermah v Mali Nedelji je voznica osebenga avtomobila trčila v pešca, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje Skrunitve groba, poškodovanje osebnega avtomobila, ponarejanje registrskih tablic, dve kaznivi dejanji Zatajitve in zasegli bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na njivi v bližini naselja Serdica je prišlo do požara na kombajnu. Ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi pregretja motorja. Škode je za 4.000 EVR.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.