Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V dveh sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.

Okrog 16.00 ure je na prehodu za pešce v križišču Lendavske in Gregorčičeve ulice v Murski Soboti neznani voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot, črne barve oplazil otroka in s kraja odpeljal. Voznika osebnega avtomobila in morebitne priče prometne nesreče prosimo, da pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na tel. št. 113.

S področja kriminalitete je bil v Moravskih Toplicah obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz notranjosti odnesel nekaj zlatnine. Na avtocestnem počivališču v Murski soboti je bila obravnavana tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila. Soboški policisti so obravnavali še goljufijo in poškodovanje tuje stvari, lendavski pa tatvino kolesa.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri se kljub intervenciji ni hotel pomiriti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali danes čez dan na pomurski avtocesti.