Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Pri tem se je ena končala s hudimi telesnimi poškodbami v drugi pa je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še devet primerov povoženja divjadi, tri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bila v Veščici pri Murski Soboti obravnavana tatvina dveh akumulatorjev, namenjenih napajanju prometne signalizacije. Soboški policisti so obravnavali še lahko telesno poškodbo, petrovski pa poškodovanje tuje stvari.

Okrog 07.00 ure je voznik kombija na AC pred izvozom Dolga vas zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom trčil v nasip jarka, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Pri tem so bile štiri osebe hudo telesno poškodovane ena oseba pa je utrpela lažje telesne poškodbe.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 7-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Okrog 02.30 ure je prišlo do požara na leseni garaži v Branoslavcih. Garaža je bila prazna in je zgorela v celoti. Vzrok požara in višino materialne škode policisti še ugotavljajo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.