Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavan je bil še en primer povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina starejšega kolesa z motorjem znamke Puch, rdeče barve. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenega so pridržali do privedbe k preiskovalnemu sodniku. V Radencih je neznanec iz osebnega avtomobila ukradel avstrijske registrske tablice z oznako W84021A. Radgonski policisti so obravnavali še goljufijo. V Cankovi sta bili v stanovanjski hiši zaloteni dve romkinji. V hišo sta vstopili v času odsotnosti lastnikov s pomočjo ključa, katerega sta našli skritega pred vrati. Po prvih ugotovitvah iz hiše nista ničesar odnesli.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.