Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in grožnjo s samomorom.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. V Murski Soboti na Ulici Štefana Kovača sta trčila kolesar in peška, ki je ob sebi potiskala kolo. V trčenju se je en udeleženec telesno poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo kolesarja ali morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije M. Sobota.

S področja kriminalitete v Moravcih v Slov. goricah obravnavano poškodovanje televizijskega sprejemnika, v Murski Soboti obravnavana tatvina moškega kolesa in v Radencih tatvina sončnih očal. Obravnavana je bila še grožnja in dve kaznivi dejanji zoper zakonsko zvezo in družino.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo na celotnem območju Policijske uprave Murska Sobota.