Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in šest primerov povoženj divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana.Pred naseljem Gederovci je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Utrpela je lahko telesno poškodbo.V Rakičanu pa je voznik osebnega avtomobila trčil v osebni avtomobi pred njim. Voznik slednjega je utrpel lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete v Lendavi obravnavana tatvina ženskega kolesa in tatvina artiklov v trgovini, v Odrancih obravnavana tatvina denarja , v Murski Soboti tatvina posode za smeti in v Gornji Radgoni tatvina denarja. V Pincah obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu in goljufija pri nakupu goriva. Policisti s PP Gornji Petrovci so obravnavali nasilje v družini in moškemu, ki je nasilje izvajal izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.