Ostalo

Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru in štiri primere povoženj divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda. V prometni nesreči v Beltincih pa je voznik tovornega vozila na semaforiziranem prehodu za pešce in kolesarje trčil v kolesarja. Kolesar je utrpel lahko telesno poškodbo. Voznika tovornega vozila in morebitne očividce prometne nesreče naprošamo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel. štev. 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije M. Sobota.

S področja kriminalitete v Lendavi obravnavana tatvina ženskega kolesa, v Filovcih tatvina ženske torbice z denarjem in osebnimi dokumenti, v Murski Soboti poškodovanje pnevmatik osebnega avtomobila, v Pinca in Grabonošu pa sta bili obravnavani tatvini goriva na benzinski črpalki.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prosotrih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na pomurski avtocesti.